Køb brugte biler i Frederikssund

Stidsens Automobiler er et privatejet firma, der sælger brugte biler i Frederikssund. Siden år 1984 har vi repareret biler samt udført serviceeftersyn og på baggrund af denne brede viden om biler, er vi et sikkert sted at handle for dig, som er på jagt efter en ny brugt bil.

Tryghed i dit bilkøb

Vi har gjort det til vores speciale at sælge brugte biler i Frederikssund af en bred vifte af forskellige mærker. Fælles for alle de biler, du har mulighed for at købe hos os, er, at de inden salg er gennemgået fra ende til anden.

Vi sælger udelukkende biler, der har gennemgået vores serviceeftersyn, således at vi kan stå inde for kvaliteten af den vare, vi sælger. Af denne grund har du intet at frygte ved at købe brugte biler i Frederikssund ikke langt fra Ølstykke. Allerede fra start informerer vi dig grundigt om bilens forhold og tilstand.

Brugte biler med mange kilometer tilbage i dækkene

Der kan være mange fordele ved at købe en brugt bil fremfor en ny. Mange af de biler, vi som brugtbilsforhandler i Frederikssund opkøber, er nemlig langt fra færdige med at køre på de danske landeveje.

Vi sælger brugte biler af forskellige aldre og forskellige standarder, men uanset hvilken af vores brugte biler i Frederikssund, du vælger at købe, kan du være sikker på, at den endnu har adskillige år og mange kilometer tilbage i dækkene.

På baggrund af de grundige eftersyn inden salg, har du med andre ord muligheden for at købe en god bil til prisen hos Stidsens Automobiler.

Find din næste brugte bil hos Stidsens Automobiler

Hos os kan du altså købe brugte biler i Frederikssund med forskellige kvaliteter, og vi er sikre på, at vi også har en, der passer til netop dine behov.

Er du i tvivl om, hvorvidt en brugt bil er det rette valg for dig, opfordrer vi dig til at booke en prøvetur i en af de biler, du potentielt kunne have interesse i. Ved at komme ud at køre en tur og dermed for alvor opleve, hvad det er for en bil, der er tale om, er der god mulighed for, at du kan blive positivt overrasket.

I mange tilfælde gælder det nemlig, at en god oplevelse under en prøvetur er startskuddet for en god bilhandel.